Het professioneel opleiden en trainen van begeleiders vormt de basis van een goed, veilig en betrouwbaar kinderkamp. Op deze pagina hebben wij een overzicht (in ontwikkeling) gemaakt van trainingen die speciaal zijn gericht op onze sector.

Meerdere participanten van het Steunpunt bieden ook de mogelijkheid om hun kennis te delen. Hieronder vind je de participanten die trainingen of cursussen geven aan andere organisaties, inclusief een richtlijn qua aanbod:

Buitendoor, contactpersoon: Pieter Schoe (pieter@buitendoor.nl)
Aanbod: Buitensport, teambuilding, communicatie, coaching

Sportivun, contactpersoon: Arjen Hop (arjen.hop@sportivun.nl)
Aanbod: training voor teamcoordinatoren op kamp, training voor sportbegeleiders op kamp

YMCA, contactpersoon: Joost Vlasblom (joost@ymca.nl)
Aanbod: groepsdynamica, (sociale) veiligheid & risico, speltrainingen, pesten, teambuilding, moeilijk gedrag, vrijwilligers & signaleren van kindermishandeling, (en nog meer)

Voor meer informatie over het aanbod en kosten, kunt u rechtstreeks contact opnemen met de betreffende organisatie. Het Steunpunt KinderVakanties draagt geen verantwoordelijkheid over deze trainingen en heeft geen invloed op de uitvoering en/of programmering ervan.

Wil je als participant ook hier vermeld worden met je eigen trainingen en cursussen, stuur dan een mailtje naar info @ steunpuntkindervakanties.nl