Wie kunnen zich aansluiten bij het Steunpunt KinderVakanties?
Participant bij het Steunpunt KinderVakanties kunnen worden:  Organisaties die meerdaagse (vakantie)activiteiten organiseren voor kinderen woonachtig in Nederland en deze aanbiedt aan een breed publiek, niet zijnde kinderen die enkel deel uitmaken van de eigen organisatie, vereniging of familieverband. De organisatie onderschrijft de doelstellingen van het project “In Veilige Handen” en stelt de veiligheid en het welzijn van de kinderen voorop. Het bestuur van het Steunpunt KinderVakanties is gerechtigd (afwijkende) verzoeken om aan te sluiten af of toe te wijzen.

Wat zijn de (vrijwillige) kosten?
Organisaties die zich voor het eerst aanmelden als participant bij het Steunpunt worden gevraagd een vrijwillige bijdrage te leveren; dit bedrag is zelf aan te passen in het onderstaande formulier. Het opvolgende jaar geldt een vaste bijdrage, waarbij voor dit jaar geldt:

Participant tot 250 deelnemers per jaar: € 75 per jaar
Participant met 250 tot 500 deelnemers per jaar: € 125 per jaar
Participant met 500 tot 1000 deelnemers per jaar: € 200 per jaar
Participant met 1000 tot 2500 deelnemers per jaar: € 300 per jaar
Participant met meer dan 2500 deelnemers per jaar: Op aanvraag

Iedere nieuwe organisatie is vrij om aan te geven welke bijdrage zij aan het Steunpunt willen leveren. Gezien het werk dat wij voor de branche en jullie leveren, is ieder bedrag welkom.

Aanmelden als Participant
U kunt uw organisatie hieronder aanmelden als participant. Enkele gegevens zijn daarbij verplicht* om in te voeren, onder meer dat u instemt met de participatievoorwaarden en een intentieverklaring omtrent kinderveiligheid. Na aanmelding ontvangt u direct een bevestiging per email en zullen wij uw aanvraag beoordelen. Binnen 14 dagen zullen wij u informeren of u inderdaad aan de voorwaarden voldoet en als participant wordt toegelaten.