Belangrijk bericht: Nieuw inlogsysteem actief

Beste Participant,

Achter de schermen is de afgelopen maanden hard gewerkt aan een totaal nieuwe inlogsysteem. Helaas heeft dit veel langer geduurd dan wij mochten verwachten. Excuus dan ook, mocht je hier overlast door hebben ervaren.

Inloggegevens

Allereerst zijn je inloggegevens veranderd. Je kan inloggen met het e-mailadres waarop je deze mail hebt ontvangen en het wachtwoord: kinderk@mp

Wanneer je voor de eerste keer inlogt is het verplicht je wachtwoord direct te wijzigen in een ander wachtwoord. Graag dit per omgaande doen! Het wachtwoord kan je aanpassen door op de menukeuze ‚Mijn profiel’ in de linkerkolom te klikken.

Om in te loggen ga je naar de website www.steunpuntkindervakanties.nl en klik je rechts bovenaan de pagina op “ledenmodule participanten”. Je kan ook via deze link direct bij de inlogmodule komen.

VOG’s declareren

Met de menukeuze ‚VOG’ kan je eenvoudig VOG’s toevoegen en hiervan ook de status zien. Wil je gebruik maken van de mogelijkheid om via een bestand de VOG’s via de site te uploaden, dan moet je gebruik maken van het nieuwe excel-bestand dat via de site beschikbaar is.

We werken de komende tijd verder aan de ledenmodule, waardoor u wellicht regelmatig uitbreidingen en verbeteringen ziet.

Helaas (zo hebben wij gemerkt) kunnen er nog fouten in het systeem zitten. We vragen graag je hulp om ons (liefst zo duidelijk mogelijk omschreven) te helpen deze op te sporen, waarna we dit direct zullen proberen op te lossen. Alvast dank voor de medewerking en je geduld.

Met vriendelijke groet,

Stichting Steunpunt KinderVakanties