Belangrijke informatie: Nieuwe VOG-regeling 2015

Beste mensen,

Het jaar is ten einde, zo ook de “tijdelijke” VOG-regeling. In deze nieuwsflits een  eindejaarsbericht over deze regeling.

In een vorige nieuwsbrief hebben we bericht over de aangescherpte voorwaarden voor de VOG-vergoedingen. Gelukkig kunnen we melden dat afgelopen week de steekproef van de accountant bijna alle vóór november gedeclareerde VOG’s zijn goedgekeurd. Organisaties die een kopie van hun bankafschrift hebben ingestuurd hebben de vergoeding ondertussen op hun rekening staan.

Eind januari volgt een volgende, tevens laatste ronde. Participanten kunnen tot uiterlijk 31 januari nog VOG’s aangevraagd in 2014 uploaden volgens de richtlijnen op de website. Vanaf 2015 neemt de Vereniging NOV de uitvoering van de nieuwe VOG-regeling over en gelden er een aantal andere voorwaarden. Op de website www.gratisvog.nl staat hierover meer informatie.

Wij kunnen vanuit het Steunpunt onze tijd en energie weer meer gaan richten op andere projecten die van belang zijn voor de branche. Die bespreken we graag met jullie tijdens de participantendag op zaterdag 7 februari in Utrecht. We hopen elkaar dan te zien en te spreken!

Meer informatie volgt in de nieuwsbrief in januari.

Iedereen een goed, gezond en succesvol 2015 gewenst!

Vriendelijke groet,
Bestuur Steunpunt KinderVakanties