Stichting Heppie presenteert zichzelf:

Contactgegevens:
Nina Schmitz, telefoon: 0900 123 26 27 (10 cpm) email: info@heppie.nl

Aantal vakantieweken:   
Jaarlijks ontvangt Heppie zo’n 1700 kinderen gedurende 26 vakantieweken en 40 weekenden

Doelgroep:     
Kinderen en jongeren van 6-18 jaar die om wat voor reden dan ook niet op vakantie kunnen en extra aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat ze opgroeien in armoede, niet meer thuis kunnen worden, al jong grote verantwoordelijkheden hebben vanwege een zieke of verslaafde ouder of sociaal zijn uitgesloten door een stoornis.

Wat betekend het Keurmerk voor ons:
Heppie zet zich in voor een kwetsbare doelgroep. Het is daarom belangrijk dat onze vrijwilligers zorgvuldig geselecteerd en getraind zijn en dat onze werkwijze en gebruikte methodiek professioneel is. Voor Heppie staat kwaliteit dan ook zeer hoog in het vaandel. Het Keurmerk Kindervakanties is een bevestiging van wat Heppie nastreeft en dus iets waar we heel trots op zijn!

Wat maakt ons uniek:  
Heppie maakt kinderen blij. En dat is nodig. Want ook in Nederland zijn er tienduizenden kinderen voor wie het niet meezit. Juist voor deze kinderen organiseert Heppie vakanties en weekenden waarin alles draait om samen spelen, plezier maken en positieve aandacht. Een onvergetelijke ervaring die voor hen het verschil kan maken.

Voor meer informatie:    www.heppie.nl