Stichting Kindervakantieland Almere presenteert zichzelf:

Contactgegevens:
Sietske van Oogen , telefoon 036-5497529, email info@kindervakantieland.nl

Aantal vakantieweken:   
6 of 7 weken tijdens de zomer vakantie.

Doelgroep:     
Kinderen die (om redenen, financiële, ziekte in gezin e.d.) niet op vakantie kunnen.

Wat betekend het Keurmerk voor ons:
Het keurmerk houd ons scherp, geeft reflectie op onze aanpak en leert ons waar we kunnen verbeteren. Voor de deelnemers en hun ouders biedt het een bepaalde mate van zekerheid waar het gaat om de veiligheid/geborgenheid.

Wat maakt ons uniek:  
We hebben een prachtige accommodatie in een mooie omgeving, elke week is er een programma maar er is ook ruimte voor vrij spelen. Kinderen komen graag elk jaar terug, de vaste plek is voor hen ook een beetje “thuis” en de meeste vinden het jammer als ze na de basisschool niet meer kunnen komen!

Voor meer informatie:    www.kindervakantieland.nl