Op 27 mei 2016 organiseert het Jeugdvakantieloket in samenwerking met het Steunpunt Kindervakanties een middag en avond voor alle organisaties die actief zijn op het gebied van vakantieactiviteiten en –kampen. Zowel ’s middags als ’s avonds kan je deelnemen aan verschillende workshops en is er voldoende gelegenheid tot netwerken onder het genot van een gezamenlijke maaltijd en een drankje.

Het aanbod qua workshops is zeer breed, fondsenwerving, penningmeesterschap, gratis VOG, sociale veiligheid, kwaliteit van kampwerk, etc.
Het middag programma is met name interessant voor bestuursleden en professionals, het avond programma met name voor vrijwilligers. Uiteraard bent je ook de gehele dag welkom, maar je kan ook kiezen voor alleen het middag of avond gedeelte.

15:00 – 15:30 uur: Inloop
15:30 – 17:00 uur: Workshopserie 1
17:00 – 18:30 uur: Eten bij het kampvuur
18:30 – 19:30 uur: Workshopserie 2
19:45 – 20:45 uur: Workshopserie 3

Aanmelden kan tot donderdag 12 mei 2016. Programma is onder voorbehoud. Na inschrijving ontvang je van ons de definitieve bevestiging en aanvullende informatie.

In principe kost de bijeenkomst 25 euro per persoon, maar deze kosten worden vergoed door het Jeugdvakantie Loket als de personen uit de regio van het Jeugdvakantie Loket komen. Het Steunpunt Kindervakanties betaald deze kosten voor de participanten (tot maximaal 2 personen). Ook niet-participanten of organisaties buiten de regio van het Jeugdvakantieloket zijn welkom, maar dan wordt dus 25 euro pp in rekening gebracht.