Na de zomerperiode, is het weer tijd om de data voor 2018 vast te stellen én direct je gegevens in de Gids KinderVakanties te actualiseren! Het meest complete en gratis overzicht van alle kindervakanties van Nederland. Staan jullie vakantieweken er al in?

Na de succesvolle lancering van de Gids KinderVakanties dit jaar, konden bezoekers al ruim 500 kampweken doorzoeken. Een goed begin, maar dat kan beter!

Google
Dit seizoen kunnen jullie rekenen op nog véél meer bezoekers, want er wordt een grootscheeps Google-adwords campagne opgezet! Profiteer mee en actualiseer je vakantieweken.

Gratis aanmelden
In de Gids kan elke kamporganisatie kosteloos zijn kampweken presenteren; het invullen (of actualiseren) van je vakantieaanbod gaat heel eenvoudig. Als keurmerkhouder en participant heb je zelfs een streepje voor, omdat de Gids niet alleen “zoekt” op standaard zoekcriteria zoals datum en soort, maar ook op onderwerpen die zien op de veiligheid en de organisatie van kinderkampen.

Inloggen
Het systeem denkt met je mee; is je vakantieweek afgelopen, dan verschijnt hij ook niet meer in het overzicht. De Gids lijkt nu dan ook vrij “leeg”; hoog tijd om je gegevens bij te werken of in te voeren!

Controleer direct de overige gegevens (zoals contactpersonen, adresgegevens en de overige gegevens). Diverse gegevens uit deze administratie worden namelijk gebruikt door de Gids KinderVakanties.

Log in via de inlogpagina. Voor uitleg over het invoeren van je vakanties, kijk dan even (terug) in deze nieuwsbrief.

Heb je vragen of opmerkingen, neem dan vooral contact met ons bart@steunpuntkindervakanties.nl

Met vriendelijke groet,

Steunpunt KinderVakanties