Kom jij het Steunpunt versterken?

Beste Participanten,

Het Steunpunt KinderVakanties is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét landelijke aanspreekpunt in de branche. Met de netwerkbijeenkomsten, lobbyactiviteiten, het Keurmerk KinderVakanties en de diverse lopende projecten weet het Steunpunt de (ondertussen) ruim 100 aangesloten organisaties te ondersteunen. De betrokken vrijwilligers binnen het Steunpunt (bestuur en commissies) doen dit met veel plezier en overtuiging, maar er is ook nog heel veel te doen én tijd voor vernieuwing!

Bestuursuitbreiding en -vervanging
Momenteel bestaat het bestuur uit 3 bestuursleden en een aantal actieve vrijwilligers die de activiteiten van het Steunpunt mede mogelijk maken. Ondertussen is er behoefte aan een uitbreiding/vervanging van het bestuur, frisse ideeën en nieuwe vaardigheden. Om die redenen zijn wij op zoek naar nieuwe bestuursleden om een groot, nieuw en gedreven team te vormen.

Profiel: Als participant ben je nauw betrokken bij de branche en dat is wat het Steunpunt zoekt; betrokken vrijwilligers met kennis van de branche! Het liefst zien we in het bestuur een goede afspiegeling van de achterban.

Kwaliteiten: In deze fase van het Steunpunt, zoeken we mensen die aan tenminste 2 van de volgende eisen voldoen:

  • goede financiële kennis die de functie van penningmeester op zich wil nemen en/of
  • ervaring in projectmatig werken en/of beleidswerkzaamheden om onder meer projecten aan te sturen en/of;
  • een commerciële/marketing achtergrond of aantoonbare kennis en ervaring daarin om onder meer het Steunpunt en het Keurmerk KinderVakanties verder op de kaart te zetten en/of;
  • ervaring op het gebied van PR om de externe communicatie verder vorm te geven en tenminste;
  • voldoende vrije tijd om een paar uur per week actief voor het Steunpunt te werken.

Aanbod: Wat het Steunpunt biedt is een uitdagende vrijwilligersfunctie met reiskostenvergoeding in de boeiende branche van de kindervakanties, een stel gedreven collega’s en de mogelijkheid iets te betekenen voor kindervakantieorganisaties van Nederland.

Interesse?
Denk jij jezelf hierin te kennen, aarzel niet en reageer! Ken jij iemand die geknipt is voor een functie bij het Steunpunt, STUUR DEZE MAIL DAN VOORAL DOOR! Graag zouden wij een (korte) motivatie ontvangen met CV, uiterlijk voor 1 oktober a.s. Na deze datum zullen wij inhoudelijk reageren op de ontvangen reacties. De interne sollicitatiecommissie zal de reacties vertrouwelijk verwerken, beoordelen en gesprekken inplannen met de kandidaten.

Reactie en vragen kan je richten aan ons algemene adres: info@steunpuntkindervakanties.nl

Met vriendelijke groet,

Bart Sprangers
namens Stichting Steunpunt KinderVakanties