Steunpunt KinderVakanties is GongGast en opent de Beurs in Amsterdam!

Het zomerseizoen is weer voorbij. Het Steunpunt KinderVakanties bedankt alle duizenden vrijwilligers van participanten die tijdens de vakantie in honderden vakantiekampen zorgden voor prachtige vakantieherinneringen voor tienduizenden kinderen. Het Steunpunt KinderVakanties wil dat ALLE kinderen een goede en veilige vakantie kunnen beleven! Samen met de houders van het Keurmerk Kindervakanties opende voorzitter Bart Sprangers de Beurs in Amsterdam, door op de gong te slaan. Meer informatie: http://www.aex.nl/de-gong

Het Steunpunt is het aanspreekpunt voor de branche; inmiddels zijn 88 organisaties aangesloten. Het Steunpunt bevordert daarnaast met het Keurmerk KinderVakanties de kwaliteit en veiligheid van kindervakanties. De organisaties, aangesloten bij het Steunpunt KinderVakanties, werken samen om projectmatig, collectieve issues voor de branche op te pakken. Het Steunpunt organiseert periodiek (kennis- en netwerk)bijeenkomsten en beheert het onafhankelijke Keurmerk KinderVakanties: het toonaangevende keurmerk voor kwaliteit en veiligheid.

Het steunpunt zoekt samenwerkingspartners!
U kunt via het Steunpunt KinderVakanties helpen bij de organisaties en om in 2014 nog meer kinderen een fijne vakantie te laten!
– door het Steunpunt KinderVakanties te ondersteunen, eenmalige donatie of door samenwerkingspartner te worden.
– door onze projecten mede mogelijk te maken. (Keurmerk KinderVakanties, opleidingen vrijwilligers, kortingsregelingen voor participanten/vakantiekamporganisaties, financiële ondersteuning voor participanten, voorlichtingsactiviteiten, brancheonderzoek uitvoeren etc)

Wilt u meer informatie over het Steunpunt of heeft u suggesties voor het Steunpunt en de aangesloten vakantiekamporganisaties? Wij zijn blij met alle support! Wilt u kennismaken en de mogelijkheden bespreken?  U kunt ons bereiken via  info@steunpuntkindervakanties.nl

Gezamenlijk kunnen participanten, aangesloten bij het Steunpunt KinderVakanties, zorgen dat volgend jaar nog meer kinderen mee op vakantiekamp kunnen gaan. Voor álle kinderen is het zo belangrijk dat ze over hun avonturen kunnen vertellen op de eerste schooldag na de vakantie!