Update: DeclaratieTool voor kosten VOG staat online

Eindelijk is het zover dat wij je kunnen melden dat de VOG-Tool online staat. Vanaf nu is het voor aangesloten participanten van het Steunpunt KinderVakanties mogelijk om zowel handmatig, als via een verzamelbestand, de kosten van VOG eenvoudig bij het Steunpunt te declareren én vergoed te krijgen*.

Deze tool is alleen beschikbaar voor participanten die zijn ingelogd. Bij de bevestiging als participant ontvang je deze persoonlijke inloggegevens. Log met deze gegevens in op de site (rechtsboven). Nadat je bent ingelogd, verschijnt het menu “Producten” met daaronder de link de VOG-Tool (“Declareer VOG”). We hopen dat de uitleg op deze pagina’s voldoende duidelijk is om de de kosten van de VOG bij ons te declareren.

Er is hard gewerkt om een zo gebruiksvriendelijk mogelijk Tool te creëren. De tool biedt de mogelijkheid om handmatig VOG te declareren of dit via een verzamelbestand te uploaden. Op de site kan je tevens een overzicht zien van de door de organisatie gedeclareerde VOG’s, alsmede de status van de declaratie.

Bij vragen en/of opmerkingen kan je altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Steunpunt KinderVakanties,

* let op de declaratievoorwaarden, zoals die op de site staan.