8 mei 2012 – Workshop: “Social Media, meer deelnemers naar je zomerkamp”

Hoe kun je Twitter, Hyves of Facebook inzetten om meer deelnemers te werven? Het Steunpunt KinderVakanties nodigt je uit om deel te nemen aan een workshop Social Media.

In de praktische workshop leer je de basisprincipes van Social Media en hoe deze effectief kunnen worden ingezet. Ook ga je tijdens de workshop al gelijk zelf aan de slag. Na afloop ben je in staat om via Social Media je netwerk uit te breiden, je bereik te vergroten en meer deelnemers te werven voor je organisatie.

Waar en wanneer?
Deze workshop wordt verzorgd door Welmoed Verhagen van Welmoed Verhagen Consultancy (www.welmoedverhagen.nl) en vindt plaats op 8 mei a.s. van 19:00 tot 22:00 uur in het buitenhuis “De Stulp” van de Paasheuvelgroep te Baarn (Hilversumsestraatweg 1).

Aanmelden?
Om de workshop goed aan te laten sluiten bij je wensen en ervaringen, horen we graag bij je aanmelding hoeveel ervaring je hebt met Social Media; ben je er nog geheel onbekend mee of heb je juist al flink wat ervaring? Wanneer je het doorgeeft, kan er rekening mee worden gehouden. Heb je nu al specifieke vragen over Social Media? Geef die dan door, zodat ze in de workshop aan de orde kunnen komen.

Kosten en inschrijven?
Voor aangesloten Participanten zijn de eerste 2 deelnemers gratis. Meer deelnemers en niet-participanten betalen € 35 p.p. Opgeven kan via info@steunpuntkindervakanties.nl

Graag bij je aanmedling vermelden:

– Namen van de deelnemers en adresgegevens organisatie;
– Eventuele profielnamen Social Media (Twitter, Hyves, Facebook, Linked-In e.d.)
– Hoeveel ervaring je hebt met Social media en eventuele vragen.

Aan te raden:
Verder vragen we je om zelf een laptop, tablet of anders een smartphone mee te nemen waarmee je gebruik kan maken van draadloos internet, zodat je gelijk aan de slag kunt tijdens de workshop.

We hopen je 8 mei te mogen ontvangen in Baarn. Het staat je natuurlijk vrij om andere collega organisaties te wijzen op deze workshop!

Met vriendelijke groet,

Steunpunt KinderVakanties,

Bart Sprangers
Froukje Hajer
Alphons Devilee